Wie is DirectLease?

Wij hebben zo onze eigen ideeën over hoe leasen echt werkt!

Flexible lease van DirectLease - Wie is DirectLease?

Een nieuwe manier van (auto)leasen?

Er was eens een leasemaatschappij... die vond dat het anders moest. Geen kleine lettertjes, geen verrassingen achteraf en geen eeuwig durend contract. Zou dat mogelijk zijn? Ervaring met transparante autoleasing had ze al, dus ze dacht: "Ja, het kan inderdaad nog beter!". Flexible Lease was geboren.

DirectLease kent de leasemarkt als geen ander; als eerste online aanbieder van leaseauto's is dat ook niet verrassend. De vraag naar flexibele contractduur werd steeds sterker en de opkomst van zuinige, belastingtechnisch interessante auto's maakten het mogelijk: een radicaal andere manier van leasen. Waarom? Omdat het kan. Hoe dat in elkaar steekt lees je hier.

Maar wel betrouwbaar?

Kort samengevat: jazeker. DirectLease; heeft al meer dan 15 jaar ervaring in (ook internationale) autolease.

DirectLease is als onderdeel van International Car Lease Holding een top 5 speler op de Nederlandse leasemarkt.. Als eerste online aanbieder van leasauto's is zij dan ook de aangewezen partij om te blijven innoveren in online autolease! 


Meer weten over DirectLease? Dat kan via directlease.nl.

Flexible lease van DirectLease - Wie is DirectLease?

Hoe werkt het?

Wil je weten hoe flexibel en eenvoudig leasing kan zijn?
Hoe het werkt

Overtuigd?

Overtuigd? - Flexible lease van DirectLease Bekijk onze selectie auto’s en zie meteen wat het je zal kosten. Geen addertjes.
Bekijk de auto's

Vragen?

Aarzel niet en neem contact met ons op! Mail, bel of kom langs.
Antwoorden