Full Operational Lease

Full operational lease van DirectLease, geen zorgen!

Full operational lease

In de autolease heb je de keuze tussen financiele leasing en operationele leasing. Wij hanteren voor alle contracten de "full operational lease"  formule. Concreet houdt dit in dat wij de eigenaar van de auto zijn en blijven, en tevens instaan voor het onderhoud en de eventuele reparatie van de auto.

Alle kosten zijn voor DirectLease

In het geval van pech, dan zullen wij alle kosten voor onze rekening nemen.  Tevens voorzien wij je van een vervangende auto, indien jouw leaseauto niet binnen 48 uur gerepareerd is.

Geen administratieve rompslomp

Ook wat betreft de administratie en documenten zullen wij voor alles zorgen. Lease je een auto bij NewLease dan zullen wij instaan voor alle documenten die daarmee gepaard gaan. Denk hierbij maar aan het de autoverzekering (groene kaart), het kentekenbewijs, etc.

Onze auto's

Wij bieden uitsluitend auto's uit de 15% en 21% bijtellingscategorieen aan, waardoor de kosten,ook in privé, prima beheersbaar blijven.

 

 

top

Wie zijn wij?

Wij hebben zo onze eigen ideeën over hoe leasen echt werkt!
Over DirectLease

Overtuigd?

Overtuigd? - Flexible lease van DirectLease Bekijk onze selectie auto’s en zie meteen wat het je zal kosten. Geen addertjes.
Bekijk de auto's

Vragen?

Aarzel niet en neem contact met ons op! Mail, bel of kom langs.
Antwoorden